Blog

VIDEO: Muklové a Šlajsny na veletrhu Svět knihy

Nakladateství OKRAJ s titulem Muklové a Šlajsny na veletrhu Svět knihy 2024.

Svět knihy je za námi a křest knihy je před námi. Na veletrhu to bylo fajn, ale na křtu to bude ještě lepší. Trust me, I’m a motherf*cking publisher.

Většina lidí už by měla mít ve schránce předvolání a další informace k našemu chřestu přijdou už brzy. Ale než začneme promovat náš amazing BOOK LAUNCH, tak se pojďme ohlédnout zpět na to, jak to na tom knižním veletrhu vypadalo, protože já z toho měl tak trochu kaleidoskop. 

Díky moc všem, kteří za mnou dorazili a velké díky nakladatelství Logos, že nám umožnilo tam mít společný stánek a šířit tak dál a dál naše krásné poselství českému čtenářskému lidu. 

Nakladatelství OKRAJ vzniklo v letošním roce a se svými prvními tituly se již představilo na největším knižním veletrhu v ČR – Svět knihy 2024. Společně s nakladatelstvím Logos jsme tam odprezentovali své tituly Ivan JonákSex, Disco, Revoluce! a nově vycházející knihu Muklové a Šlasjny od čerstvého Daniela Flaszy, která tam měl autogramiádu.

Tento fresh titul právě vstupuje do oficiální distribuce a chystaný křest proběhne ve středu 12. června 2024 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze a pak se přesune do party tramvaje T3 coupé, která bude jezdit po Praze. Všichni jsou vítáni…


To top