Blog

Muklové a Šlajsny znovu na CNN Prima News

Daniel Flasza, autor knihy Muklové a Šlajsny byl hostem pořadu Nový den na CNN Prima News.

Muklové a Šlajsny se opět dostaly na obrazovky CNN Prima News. A zrovna to vyšlo na den, kdy proběhnul i křest knihy v Paláci knih Luxor, následovala vyhlídková jízda po Praze tramvají T3 coupé a nakonec i vyhlášení Nejkrásnější knihy 2023. Woohoo, byla to jízda…

Budu o tom tedy psát postupně a začněmě pořadem Nový den na CNN Prima News. Díky moc za pozvání a možnosti promovat svou knihu. Do studia CNN jsem přišel v 7:20 ráno a poprosili mě, jestli bychom mohli začít o něco dřív. Tak jsme šli rovnou na to. Reportérům, moderátorům, editorům a dalším lidem ze štábu jsem rozdal šlajsny a šli jsme do vysílání.

Poprvé v životě jsem byl v živém vysílání v televizi a musim uznat, že jsem byl opravdu nervózní, ale nakonec to dopadlo dobře. Probrali jsme drogy, vězeňský systém, můj trest, moji knihu a můj křest. Je naprosto úžasné, až skoro symbolické, jak vše vyšlo na jeden den – CNN Prima News, křest knihy, jízda tramvají i vyhlášení Nejkrásnější knihy

Po vysílání jsem se ve studiu ještě potkal s českým filmovým režisérem F. A. Brabcem a tomu jsem dal také jednu šlajsnu. Neměl jsem nejmenší tušení o koho jde, tak jsem mu do věnování napsal: Náhodnému kolemjdoucímu jedny šlajsny, ať se daří a podpis a on mi za to dal fotku jeho a Gumpa – psa, který naučil lidi žít a jeho podpis.

Knížka (už druhý díl) podle které natočil stejnojmenný film. Této knihy se prodalo neuvěřitelné množství a ten film jsem neviděl, ale věřim, že muklové v basách ho dokážou ocenit a pes Gump naučí žít i je.

AKTUALIZACE: O tom, jak dopadnul křest, vyhlídková jízda v T3 Coupé a vyhlášení Nejkrásnější knihy 2023 si přečtěte v tomto postu, i když ti, kteří se zůčastnili o tom ví a mockrát všem děkuji. Doufám, že se brzy zase znovu uvidíme.


To top