Blog

BIG NEWS! Novej shop nakladatelství OKRAJ

Nakladatelství OKRAJ právě spustilo novej shop, kde bude dostupný všechno matro, který vyrábíme, distribujeme nebo přechováváme, ale tentokrát je všechno legální.

Nakladatelství OKRAJ jsem založil letos v lednu a začal na tom makat v březnu, když jsem se vrátil z Mexika. Doteď vlastně vůbec nevim, co dělám, ale jede to, funguje to a roste to. 

Naštěstí na to nejsem sám a nakladatelství jde nahoru i díky vám. Teď už tam máme čtyři knihy, nějakej merch a všechny možný píčoviny k tomu, plus chystáme hned další knihy na příští rok. V říjnu vyjde Vyvrhel od krále zvrhlostí Samira Hausera a v listopadu audiokniha Muklové a Šlajsny namluvená Michalem Holánem se sound designem a soundtrackem a bude to TOP SHIT. Předobjednat se dá obojí už teď. 

Chci udělat ke každý knize, která bude vycházet pod nakladatelstvím OKRAJ audioknihu i ebook a některý knihy pak překládat do angličtiny, němčiny, možná i do polštiny. Už konečně funguje expedice na Slovensko a stránky všech autorů budou odkazovat na tenhle eshop. Koupí knihy nebo jakýhokoliv produktu tak podpoříte nejen naše nakladatelství, ale i autory a další lidi, co na tom tak strašně makaj. 

Sklady, platby, expedice, distribuce, všechno by mělo šlapat jako ve funkčnim a zavedenym kartelu. Kupujte si naše knihy a merch, jako kdyby to byl ten nejlepší koks. Závislost na knihách je zdravá závislost a naše knihy vás rozhodně budou bavit. Expedovat začneme 7. října 2024. 


To top