Blog

Muklové a Šlajsny do všech věznic v ČR!

Nakladatelství OKRAJ posílá knihu Muklové a Šlajsny do každé věznice v České republice.

Hej, hej. Posílám ty šlajsny do knihovny každý vypr**ný věznice v ČR, v zemi za duhou, v zemském ráji, kde se nemožné stává možným a možné nemožným.

Včera jsem to moc hezky připravil a nadepsal na obálky všechny ty vtipný adresy věznic. Je jich celkem 35 (did you know?), z toho je 10 vazebních a něco jsou i detenční ústavy, kam asi posílají jenom retardy jako jsem já.

Do každý obálky jsem dal 1 knihu a krátkej dopis o tom, jak nakladatelství OKRAJ daruje knihu do každé knihovny ve věznici a bla bla bla, protože o ní je zájem a podpoříme tak čtení ve věznicích bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá. Ale nebejt knih, tak já bych tam nedal ani ten svůj mini-trest, možná ani den a asi bych jen mlátil celý dny hlavou do zdi, dokud bych na tom nebyl mentálně podobně jako většina, takže mi to přijde správný.

Třeba to tam někomu zkrátí dlouhou chvíli, třeba to tam někoho zaujme a začne si číst, třeba to tam někoho inspiruje a začne taky psát, co když to třeba i s někym pohne a začne žít jinak než žil? A nebo třeba taky ne. Nakonec si z toho třeba budou muklové jenom balit cigára, až jim dojdou papírky.

Ale rozhodně si to tam aspoň někdo přečte a o to mi tady jde, chápeš do píči? Proto jsem to napsal, proto jsem to vydal a proto to celý dělám. Aby to lidi četli. Předevšim lidi, kterech se to nejvíc týká, muklové, ex-muklové, dealeři, feťáci, barmani, striptérky, umělci, advokáti, soudci, jejich příbuzní, takže vlastně skoro všichni.

Zbejvá to jen odeslat. Řikal jsem si, že když přijdu s těma 35 balíkama na poštu, tak to asi nedaj oni, já nebo nikdo z nás. Je velká pravděpodobnost, že by tam mohlo dojít i k úrazu a to nechceme. Poslední dobou to na poštách bejvá celkem hustý.

Well, tak jsem se radši obrátil na Ivan Jonák z Discolandu, kterej má pořád ještě vazby a konexe na Českou poštu ze starejch dobrejch devadesátek.

Z doby, kdy se poštou posílaly i jiný věci než jenom pokuty, složenky, předvolání, drogy nebo dopisy a balíky do věznic, jak je tomu dnes. Takže balíky nechám přemístit do skladu na Praze 4, kde Ivan dodnes kraluje a skladuje své knihy a za speciální cenu mi je rozešle.


To top